Portofoliu

Site-uri de prezentare

CSU Vointa Sibiu

Echipa clubului CSU Vointa Sibiu si-au dorit un website care sa ii reprezinte in fata suporterilori in mediul virtual. Impreuna, am realizat un site de prezentare cu un layout curat, folosind culorile reprezentative CSU.

Proiectul a inceput de la un proces de rebranding al identitatii clubului. Vechea sigla avea nevoie de o schimbare, o reimprospatare a look-ului, pastrand in acelasi timp vechea idee, aspectul de baza.

Prin intermediul SquareCMS-ului, platforma de administrare a continutului construita de echipa JustDesign, conducerea clubului sibian de fotbal CSU Vointa poate in timp real si foarte rapid sa modifice continutul site-ului, astfel incat suporterii si vizitatorii vor fi tinuti la curent cu informatiile importante.

Site-ul are sectiuni de prezentare pentru intreg lotul CSU (jucatori, antrenori, personalul amdinistrativ, medical si tehnic), programul campionatului, clasamente si rezultate, galerii foto, informatii utile, pagina sponsorilor si pagina de contact. De asemenea, sunt afisate permanent informatii despre urmatoarele meciuri, iar in pagina de start sunt afisate automat ultimele trei stiri.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri