Portofoliu

Site-uri corporatiste

WEBfactory re-design

Redesign-ul si implementarea website-ului WEBFactory a fost o provocare pentru echipa noastra, deoarece, pe langa faptul ca era foarte complex din punct de vedere al continutului, presupunea si integrarea unor functionalitati multiple in site.

Design-ul si aspectul de ansamblu al site-ului a fost realizat in asa fel incat sa formeze o imagine armonioasa impreuna cu logo-ul si elementele de identitate ale companiei, pastrand imaginea corporate.

Tehnologia care sta la baza interactivitatii este JQuery, platforma ajutandu-ne foarte mult la integrarea mai multor componente multimedia.

Pentru paginile ce contin imagini sau galerii foto, a fost integrat un view-er de imagini cu FancyBox. Fisierele video au fost integrate cu un videoplayer online bazat pe Silverlight.

Site-ul are o zona de download cu acces pe baza de username si parola, inregistrarea facandu-se foarte simplu cu ajutorul unui formular.

Acestui website ii sunt aduse modificari si noi imbunatatiri intr-un mod constant, in functie de cererea, dorinta si nevoia clientului de a prezenta vizitatorilor noi aplicatii si demo-uri.

Accesul pentru zona de download a site-ului se face numai pe baza de user si parola,a

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri