Portofoliu

Institutii publice

SibFest - Teatrul National Radu Stanca Sibiu

Echipa manageriala a Teatrului National Radu Stanca din Sibiu, a decis demararea proiectului de reorganizare si imbunatatire a website-ului Sibfest.ro.

Avand mare nevoie de un sistem care sa permita managementul continutului in website, acestia au apelat la echipa JustDesign, pentru a implementa propria platforma numita SquareCMS. Aceasta platforma a fost modificata si personalizata in asa fel incat personalul teatrului sa poata realiza oricand, in timp real, modificari in website:

  • adaugari/modificari/stergeri de pagini, continut, imagini, spectacole, programe, linkuri interne si externe, sectiuni suplimentare
  • management al galeriei foto
  • management al bannerelor

Aceasta schimbare a fost foarte apreciata, mai ales in perioada Festivalului International de Teatru de la Sibiu, permitand updatarea zilnica a programului si spectacolelor. Mai mult, publicatia festivalului "Aplauze" a putut fi downloadata direct de pe site, in format .pdf

Datorita performantelor de functionare si implementare ale SquareCMS-ului, numarul vizitatorilor zilnici a crescut semnificativ, iar page rank-ul a ajuns la 5 intr-un timp foarte scurt.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri