Portofoliu

Site-uri corporatiste

Pensioen Cooperatie

Plecand de la faptul ca sistemul de pensii Olandez se bazeaza pe solidaritate si cooperare, in anul 2006 s-a nascut Pensioen Cooperatie, o organizatie ce urmareste sa reuneasca fondurile de pensii si sa ofere diverse servicii si produse.

Accentul este pus pe suport managerial, suport administrativ si schimb de cunostiinte. Pentru obtinerea acestor rezultate, Pensioen Cooperatie a avut nevoie de un instrument online care sa aiba roluri multiple - marketing, knowledge base si comunicare. Rolul JustDesign a fost creearea unui design flexibil, modern si profesionist pe baza caruia sa fie construit portalul Pension Cooperatie.

Deoarece targetul portalului il consituie persoane cu o varsta medie de peste 40 de ani avand cunostiinte tehnice destul de limitate, un accent deosebit a fost pus pe simplitatea utilizarii acestui portal si pe accesul usor la informatii.

Linia generala aleasa a fost una corporate, paleta de culori fiind una foarte eleganta. Deoarece, cultural vorbind, culoarea albastra este asociata in Olanda cu lumea financiara, folosirea ei a fost o alegere destul de simpla.

Paginile contin un header cu o animatie discreta care nu distrage atentia, iar selectia de elemente grafice a fost realizata impreuna cu clientul pentru a obtine un set cat mai reprezentativ din punct de vedere cultural.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri