Portofoliu

Site-uri comerciale

Ok Foto

Proiectul Ok Foto a constat in realizarea unui website prin intermediul caruia vizitatorii pot sa uploadeze si sa comande propriile poze, urmand ca acestea sa le fie livrate la adresa dorita.

Designul pentru care s-a optat, este unul simplu, intuitiv si foarte usor de utilizat. Utilizatorii acestui site au posibilitatea de a calcula valoarea finala a pozelor dorite, prin intermediul unui calculator virtual. A fost implementat un sistem de vouchere prin intermediul caruia se acorda reduceri la anumite comenzi, toate aceste beneficii realizanduse in mediul online.

Clientii ok foto au posibilitatea de a-si urmari comenzile din contul propriu, astfel stiind cand acestea au fost procesate si trimise.

Pentru managementul continutului, am adaptat CMS-ul JustDesign (Square CMS) la nevoile clientului, realizand in paralel un sistem ingenios de transmitere si management al fotografiilor, fiind disponibil un istoric al comenzilor cu preview de poze pentru fiecare comanda.

Pentru transferul simplu si intuitiv al fotografiilor, am utilizat un image uploader bazat pe Java care ofera posibilitatea de preview ale imaginilor trimise.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri