Portofoliu

Site-uri corporatiste

My Loan Smart

Designul website-ului american MyLoanSmart.com a fost realizat in jurul unui formular online foarte istet ce gaseste solutia cea mai avantajoasa de a face un imprumut sau o refinantare, in functie de mai multi factori. Solutia optima pentru un face lift al companiei Loan Smart LLC, a fost realizarea unui redesign complet.

Ca privire de ansamblu, designul website-ului este unul curat, aerisit, prezentand intr-un mod foarte bine structurat toate informatiile dorite. Categoriile cu cele mai relevante informatii sunt foarte usor de localizat in partea stanga a tuturor paginilor, iar meniul superior este foarte simplu fara sa fie supra incarcat cu pagini inutile. Suplimentar, acest site web are implementate doua elemente semnificative din gama comunicarii sociale:

  • Iconul de twitter (permite „urmarirea” activitatii si adaugarea companiei in propria lista) si vizualizarea in website a ultimeler trei posturi realizate
  • Blogul MyLoanSmart ce faciliteaza comunicarea intre companie si vizitatori; sunt permise adaugarea comentariilor la oricare din articolele postate.

Elementul cheie al site-ului este formularul de consultanta in 4 pasi cu ajutorul caruia vizitatorii afla raspunsuri personalizate pentru intrebarile legate de nevoia lor de a aplica la un imprumut bancar (finantare, refinantare, morgage etc.)

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri