Portofoliu

Site-uri corporatiste

Loan Smart Mortgage

Unul dintre cei mai vechi clienti ai Just Design, Loan Smart LLC este o companie ce se ocupa cu brokerajul ipotecar in SUA.

Din acest motiv, informatiile pe care le ofera clientilor trebuie sa fie usor de accesat, la obiect si convingatoare. Pe langa acestea, site-ul ofera diverse unelte (calcul online al ratelor, posibilitatea de a afisa zilnic informatii de interes pentru potentialii doritori de ipoteci, formular de aplicare online etc.). Unul din elementele deosebite al website-ului este modulul de online helpdesk bazat pe un sistem de chat dezvoltat de JustDesign.

Urmarind principiul „less is more", site-ul are un layout curat, fara elemente care distrag atentia de la continut. Aspectul general este unul corporate, optimist, deschis, care sugereaza profesionalism si incredere, cuvinte cheie pentru domeniul de activitate al firmei.

Realizarea acestui website a presupus si o operatiune de „face-lift" al logo-ului existent, pentru a-i da un aspect mai modern, dar care sa pastreze neschimbat aspectul general al logo-ului existent. 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri