Portofoliu

Site-uri de prezentare

Foidos Chess TV

Lansarea oficiala a Foidos Chess TV a avut loc cu ocazia Campionatului Mondial de Sah de la Bonn, cu o audienta internationala impresionanta.

Foidos Chess TV este un proiect inovativ al consortiului Chess Media Service, ce are drept scop revolutionarea meciurilor de sah si transformarea lor in evenimente mediatice complete, cu transmisiuni audio-video live de la mai multe camere video, posibilitatea de urmarire a mutarilor in timp real, precum si comentarea lor de catre reporteri sau jucatori cu experienta. Interfata aplicatiei este Web based, construita folosind Microsoft Silverlight si permite utilizatorilor sa isi organizeze propriul spatiu virtual dupa preferinte.

JustDesign a creeat un pachet complet pentru acest proiect care include atat elemente de identitate, cat si designul website-ului si al interfetei grafice a aplicatiei. Una din provocarile care au aparut in realizarea designului aplicatiei a fost echilibrarea de elemente grafice vectoriale si raster pentru obtinerea unei interfete ce poate sa fie redimensionata dinamic, dar care sa isi pastreze calitatea grafica.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri