Portofoliu

Site-uri corporatiste

Dutch Sustainability Research

DSR este o companie independenta de cercetare din Olanda, care are ca scop livrarea de informatii de incredere, intr-un format standardizat, despre sustenabilitatea companiilor, avand drept clienti principali clientii institutionali, fonduri de pensii, banci, investitori profesionisti, companii listate la bursa si jurnalisti.

Prin intermediul partenerului nostru, ShareDimension, am oferit o solutie de redesign a layout-ului cu aspect invechit al companiei, reusind sa creem o imagine moderna, conform standardelor Web 2.0, care reuseste sa exprime cu succes profesionalismul DSR.

Aspectul general este unul curat, cu accent pus pe informatie. Din punct de vedere al uzabilitatii, am optat pentru folosirea in mod predominant al fundalului alb, usor pentru ochi, mai ales in contextul unui volum ridicat de informatii textuale. Celelalte doua culori predominante - albastru inchis si verde au fost o cerinta explicita a clientului.

Banner-ul din partea de sus a paginii este realizat in Flash, cu o animatie subtila, ce nu este intruziva. Imaginile se schimba in mod aleator la fiecare incarcare a unei pagini din site.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri