Portofoliu

Site-uri comerciale

Celendo Tours & Travels

Pentru ca au dorit un redesign total al website-ului si o metoda eficienta de management al continutului, echipa Celendo a apelat la serviciile noastre. A rezultat un portal web bilingv cu un aspect deosebit si o navigabilitate ridicata.

Proiectul Celendo Tours & Travels a constat in realizarea unui redesign al portalului web din domeniul turismului. Designul web rezultat in urma colaborarii intre cele doua parti, client - furnizor, a fost unul de impact pentru clienti. Efectele grafice si tranzitiile intre poze in cadrul slide show -ului, ofera o imagine de ansamblu inovativa, moderna ce atrage. Desi a fost nevoie sa se implementeze foarte multe bannere publicitare, am incercat sa le integram intr-un mod cat mai elegant pentru a pastra unitatea grafica a layout-ului.

Fiind vorba de un portal complex de turism intern si extern, implementarea si adaptarea Square CMS-ului la cerintele si nevoile clientului, nu a fost un proces usor, dar rezultatul a fost foarte satisfacator. Datorita acestui sistem, se pot adauga/edita/actualiza oricand orice oferta de turism, in timp real, direct de posesorul site-ului, fara a mai fi nevoie sa apeleze la suportul tehnic.

Pentru o navigare la indemana turistilor, website-ul a fost structurat in trei parti principale „turism intern", „turism extern" si „oferte speciale", fiecare dintre acestea continand la randul lor categorii si oferte de turism. Toate ofertele prezente in site contin o galerie foto proprie, pentru o mai buna orientare a potentialilor clienti. Galeriile foto sunt implementate pentru a fi cat mai simplu de utilizat, fara popup-uri, ferestre noi, imaginile putand fi vazute la rezolutie mare direct in pagina.

Exista de asemenea metoda de rezervare online pentru orice tip de oferta de turism sau transport, prin intermediul unor formulare online.

A fost implementat un motor de cautare complex ce ofera posibilitatea vizitatorilor de a cauta dupa cuvinte dorite fie in tot continutul website-ul, fie in anumite categorii ale acestuia.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri