Portofoliu

Site-uri de prezentare

Anorom

Anorom este o societate specializata in tratamentul de suprafata al aluminiului si aliajelor sale. Deoarece compania a decis extinderea promovarii sale in mediul virtual, a apelat la JustDesign pentru realizarea unui website de prezentare.

Fiind vorba de un site al unei companii din domeniul industrial, designul realizat este unul simplu, utilizand imagini specifice acestui mediu, ce ruleaza in headerul fiecarei pagini. In spatele siteului se afla CMS-ul JustDesign, ce ofera posibilitatea de editare in timp real a continutului intregului site, intr-un mod foarte simplu.

Un avantaj semnificativ al acestui website este existenta unei galerii foto pentru fiecare din ramurile principale ale companiei - anodizare, cromatare, briantaj - ce arata vizitatorilor exact metoda de lucru si calitatea produselor.

Deoarece clientul a avut nevoie de un sistem simplu de comunicare cu potentialii clienti, am conceput un sistem de mesagerie cu suport de transmitere de fisiere intre utilizatori si administratorul site-ului.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri