Portofoliu

Institutii publice

ARPM Sibiu

Cu cea mai veche prezenta pe internet, fiind prima agentie regionala de mediu din Romania care a avut website, ARPM Sibiu ne-a contactat pentru a le oferi un face-lift la brand-ul existent dar in acelasi timp pentru a pastra imaginea deja consacrata a institutiei.

Urmarind aceasta idee am inceput prin modificari marunte, dar de efect, ale logo-ului. Am aplicat efecte subtile de gradient, dandu-i un aspect mult mai modern, dar in acelasi timp pastrandu-i culorile si forma originala.

Apoi, am trecut la refacerea completa a layout-ului site-ului, pastrand structura deja existenta si foarte complexa a informatiilor pe care acesta le continea.

De data aceasta, elementul predominant este header-ul care este o imagine de impact si foarte expresiva. Elementul inovativ consta in faptul ca header-ul este dinamic - se schimba in functie de anotimp, fiecare anotimp avand mai multe combinatii.

Un mare plus adus site-ului a fost in 2007 cand am adaugat subsite-ul pentru proiectul Phare de Twinning. Acesta a avut un mare succes, reprezentand un proiect important desfasurat de ARPM Sibiu.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri