Sibfest.ro si JustDesign, pregatite pentru Festivalul International de Teatru de la Sibiu

27.05.2009

Website-ul Teatrului National Radu Stanca Sibiu a fost imbunatatit pentru a putea gazdui cea de-a XVI-a editie FITS - „Inovatii", ce va incepe maine 28 mai 2009.

fits logo festivalul international de teatru sibiu

Plecând de la titlul acestei ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, site-ul oficial al evenimentului și al Teatrului Național Radu Stanca Sibiu - sibfest.ro, a suferit o serie de inovații. Printre acestea, se numără și posibilitatea vizitatorilor de a efectua rezervări online pentru spectacolele dorite.

Pe lângă rezervarea electronică, platforma de administrare a website-ului, numită SquareCMS, este o altă inovație ce vine în întâmpinarea nevoii de a publica informații pe site în timp real, ajutand staff-ul teatrului sa realizeze rapid update-urile zilnice pe site. Strânsa colaborare JustDesign - Teatrul Național Radu Stanca, a făcut posibilă realizarea unei îmbunătățiri substanțiale a prezenței online a festivalului.

"Colaborarea cu JustDesign și trecerea portalului sibfest.ro în limbaj de programare dinamic, este o etapă firească a adaptării comunicării Teatrului Național "Radu Stanca" Sibiu, a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și a Bursei de Spectacole, la noile provocări ale unei lumi în care byte-ul tinde să integreze toate mijloacelor media existente. CMS-ul dezvoltat împreună cu JustDesign ne va permite să îmbogățim site-ul Teatrului Național "Radu Stanca", pentru a oferi, într-un mod prietenos și eficient, toate facilitățile dorite de un iubitor de teatru, plecat la "vânătoare" de informații. Asteptăm sugestiile dumneavoastră pentru a reuși să realizăm împreună un website demn de brand-urile pe care le reprezintă."

Alin Pătru - Șef Serviciu Marketing și PR al TNRS

Traficul website-ului a înregistrat o îmbunătățire considerabilă, înregistrând peste 1500 de vizitatori zilnici în utlimele zile. Site-ul www.sibfest.ro va continua să țină la curent vizitatorii, cu toate informațiile, noutățile, programul Festivalului Internațional de Teatru și varianta online a publicației "Aplauze" pe toată perioada desfășurării festivalului.

Un alt proiect aflat în derulare este realizarea websiteului Catedrei de Artă Teatrala a Facultății de Litere și Arte din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu, oferit de JustDesign studenților acestei secții și a cărui adresă este www.artateatrala.ro.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri