Servicii JustDesign

Web Design

Indiferent de tipul de site si de domeniul de activitate, oferim solutii complete de la concept pana la finalizare. Inca din faza de concept lucram impreuna cu clientul pentru a urmari sau a defini strategia de promovare si de vanzare a acestuia. Acest lucru inseamna, pe langa creeatia si dezvoltarea propriu-zisa si un serviciu de consultanta.

Noi stim ca fiecare client este expert pe domeniul sau de activitate, de aceea venim in intampinarea nevoilor sale printr-un proces creativ, gandit in asa fel incat accentul este pus pe nevoile de business si nu pe detalii tehnice.

Site-urile pe care le dezvoltam sunt de mai multe tipuri, dintre care cele mai importante sunt:

  • Site-uri de prezentare
  • Site-uri corporatiste (business-to-business sau business-to-consumer)
  • Site-uri comerciale
  • Site-uri personale

Toate siturile create de noi sunt complet modificabile de catre client. Acesta poate modifica atat structura cat si continutul site-ului direct. Acest lucru este posibil prin SquareCMS - platforma de management al continutului dezvoltata de noi. Aceasta platforma ofera o baza comuna pentru toate site-urile si in acelasi timp este suficient de flexibila pentru a putea fi adaptata de echipa noastra pentru fiecare client in parte. Folosirea acestei platforme ne permite sa realizam proiectele intr-un timp foarte scurt, cu un cost scazut si cu un grad de stabilitate si flexibilitate foarte ridicat. Mai mult, periodic, pe masura ce identificam nevoi sau construim elemente noi, realizam un proces de aducere la zi a site-urilor.

Modificarea continutului site-ului se poate face foarte usor, chiar de persoane cu cunostinte tehnice foarte reduse, dar in acelasi timp ofera si functionalitati avansate pentru acei utilizatori care doresc mai mult control.

Site-urile creeate de noi sunt gandite din start pentru a avea rezultate foarte bune in motoarele de cautare, acest lucru realizandu-se prin mai multe modalitati:

  • Implementarea layoutului intr-un mod agreeat de motoarele de cautare (liquid css, fara tabele, respectarea in totalitate a standardelor W3C)
  • Pozitionarea continutului textual intr-un mod cat mai relevant
  • Mecanisme de editare care ghideaza si ajuta utilizatorul in creearea de continut optimizat pentru motoarele de cautare
  • Folosirea automata de adrese prietenoase (lizibile), care contribuie semnificativ la pozitionarea mai buna a sitului in rezultatele cautarilor.
Portofoliu

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri