Servicii JustDesign

Search Engine Optimization (SEO)

Obiectivul principal al unui site este expunerea cat mai mare, usurinta de a fi gasit pe motoarele de cautare. De aceea, o campanie coerenta de SEO este necesara pentru promovarea cat mai eficienta a unui site.

In procesul de optimizare folosim mai multe instrumente, cum ar fi:

  • SquareCMS - un CMS puternic special adaptat pentru a fi cat mai SEO friendly
  • Definirea cuvintelor cheie cat mai eficient si corect, evitandu-se pe cat posibil greselile care pot duce la o pondere negativa in calcularea importantei de catre un motor de cautare
  • Adaptarea textului din fiecare pagina pentru a exprima cat mai eficient mesajul
  • Implementarea layoutului XHTML+CSS intr-un mod cat mai favorabil indexarii de catre motoarele de cautare.

Exista doua strategii principale de abordare SEO: strategie interna si strategie externa.

Strategia interna presupune optimizarea continutului astfel incat acesta sa fie cat mai relevant pentru potentialii clienti si pentru ca acesta sa apara cat mai sus in rezultatele motoarelor de cautare dupa cuvintele cheie stabilite de client.

Cea de-a doua, strategia externa care presupune optimizarea accesului de informatii din exterior si crearea unei retele cat mai bogate care sa atraga cat mai mult trafic spre site.

Un alt aspect foarte important, adesea neglijat este acela de-a elimina traficul nedorit, a elimina „zgomotul".

Pe partea de strategie externa putem veni cu servicii de consultanta si cu sugestii pentru imbunatatirea traficului. In acelasi timp, toate site-urile create de noi sunt adaugate in cele mai importante motoare de cautare si directoare online pentru o vizibilitate cat mai buna.

Strategia de optimizare interna se realizeaza in primul rand prin crearea unui layout optim, prin regulile si indicatiile pe care le ofera CMS-ul nostru, prin utilizarea de link-uri prietenoase (friendly URL's), cat si prin analiza periodica a traficului, a tendintei vizitatorilor, si a statisticilor oferite de motoarele de cautare.

Toate site-urile noastre sunt monitorizate prin intermediul Google Analytics,iar serviciile noastre de consultanta ofera rapoarte periodice care interpreteaza rapoartele si vin cu sugestii de optimizare.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri