Servicii JustDesign

Aplicatii, Prezentari Multimedia si Web

Aplicatiile si prezentarile multimedia si web sunt o alta specializare a companiei JustDesign, avand experienta relevanta in aria acestor servicii.

Avantajul unei prezentari multimedia, pe langa faptul ca este foarte sugestiva si are un factor ridicat de memorabilitate, este acela ca reprezinta un instrument foarte eficient in ceea ce priveste comunicarea la nivel atat B2B (business to business) cat si B2C (business to customer).

Prezentarea unei companii sau/si a serviciilor sale prin intermediul aplicatiilor multimedia, este de cele mai multe ori solutia potrivita pentru a face o impresie buna clientilor cu care interactionezi si in acelasi timp pentru a fi considerat model pentru celelalte companii, fie ele concurente sau nu.

Pe langa o prezentare profesionista, compania poate folosi aceasta metoda atat pentru a sprijini partajarea cunostintelor intre proprii angajati, cat si pentru a prezenta diferite servicii (cataloage, imagini, chartere, tabele etc.) potentialilor clienti.

Aplicatiile flash si Silverlight realizate de JustDesign includ un design personalizat in functie de nevoile si profilul clientului, acoperind toate mediile de prezentare (dinamizarea programelor de traininguri ale resurselor umane, prezentari de rapoarte anuale/semestriale, prezentari ale companiilor, prezentari ale serviciilor etc.)
Dintre solutiile practice amintim: CD-uri de prezentare, Intro-uri, prezentari online de produse si/sau servicii, prezentari powerpoint.

Fiind instrumente valoroase de marketing, aplicatia si prezentarea multimedia sunt din ce in ce mai mediatizate, avand un rol bine stabilit in ceea ce priveste imaginea profesionista a unei companii. JustDesign se mandreste cu faptul ca poate contribui la succesul clientilor sai prin intermediul acestor servicii oferite.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri