Servicii JustDesign

Aplicatii Silverlight

Silverlight, cunoscut ca alternativa pentru flash, este tehnologia Microsoft care permite dezvoltarea de aplicatii RIA (Rich Internet Application). Aceasta platforma de dezvoltare de aplicatii web, este mai mult decat un simplu inlocuitor al flash-ului, iar o parte din avantaje sunt:

  • Aplicatiile web dezvoltate cu Silverlight pot atinge un nivel ridicat de interactivitate si complexitate datorita functionalitatii puse la dispozitie de platforma ASP.NET.
  • Cu Silverlight pot fi realizate o multitudine de solutii de la componente multimedia (bannere, animatii) pana la aplicatii complexe de business.
  • Este suportat de toate browserele (Internet Explorer, Mozila Firefox, Chrome, Opera, Safari etc.) si sistemele de operare (Windows, Mac, Linux)
  • Silverlight permite crearea de interfete grafice ce pot fi personalizate pana in cele mai mici detalii.  Se integreaza perfect cu ASP.net astfel incat orice componenta silverlight pusa intr-un site web poate comunica direct cu acesta, lasand loc oricarui scenariu de implementare imaginat.

Pe langa avantajele enumerate mai sus, Silverlight permite streeming-ul de informatii audio si video, astfel putandu-se crea orice aplicatie video, foto sau audio.

JustDesign a realizat pe platforma silverlight slide show-uri de imagini pentru compania germana WEBFactory si designul mai multor interfete realizate pe aceeasi platforma: Silver Scheduler, Live Desktop, Foidos.

De asemenea, lucram extensiv la aplicatii dedicate enterprise bazate pe aceasta tehnologie.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri