Portofoliu

Reclame, printuri si ilustratii

Lasselsberger Knauf - Conferinta Partenerilor Comerciali

Parteneriatul JustDesign - Lasselsberger-Knauf s-a consolidat cu ocazia organizarii Conferintei Partenerilor Comerciali de catre firma producatoare de materiale de constructii.

Cel mai important proiect de creatie de la inceputul anului 2009 pe care l-am realizat pentru partenerul nostru Lasselsberger-Knauf, a fost design-ul unui intreg concept unitar utilizat in cadrul Conferintei Partenerilor Comerciali.

Desfasurata la Sovata in luna februarie, conferinta a reunit toti partenerii Lasselsberger-Knauf din tara. Fiind un eveniment foarte important, a avut nevoie de o promovare pe masura. Departamentul de marketing al companiei a cerut crearea unui design deosebit, cu un concept unic ce urmeaza a servi drept identitate a conferintei.

In urma prezentarii mai multor idei, impreuna cu partenerul nostru, am ales ideea microfonului, element central al intregului eveniment. Deoarece targetul acestui tip de signalistica au fost partenerii comerciali, am realizat un design inteligent adresat cunoscatorilor. Elementul principal al conferintei, microfonul in fata unei sali pline, a avut un impact foarte mare asupra memorabilitatii, fiind in acelasi timp foarte sugestiv.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri