Portofoliu

Reclame, printuri si ilustratii

Lasselsberger-Knauf - Catalog Produse

Lasselsberger-Knauf este o companie producatoare de materiale de constructii si solutii tehnice de calitate, cu sediul principal din Romania situat in Sibiu.

Deoarece sunt preocupati de clienti, si parerea acestora privind produsele lor, echipa Lasselsberger-Knauf a demarat o campanie de fidelizare a clientilor sai, bazata pe un sistem simplu de acordare de puncte. Pentru promovarea acestei campanii JustDesign a creeat un catalog ce prezinta produsele Lasselberger-Knauf, impreuna cu punctajul primit de cumparator la achizitionarea acelor produse.

Pentru ca aceste informatii sa fie pe intelesul tuturor si in acelasi timp sa pastreze un aer profesionist, JustDesign a ales un concept ce integreaza elemente specifice identitatii Lasselsberger-Knauf.

Plecand de la un design comercial dar aerisit si ordonat, a luat nastere un catalog cu un look atragator, modern si practic, cu un puternic impact asupra clientilor...si in special asupra barbatilor. In acest mod clientii vor fi cu siguranta interesati de continutul catalogului.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri