Portofoliu

Reclame, printuri si ilustratii

Euroimob - Pliant/Banner Prezentare 2008

EuroImob,  important jucator pe piata imobiliara din Sibiu, a apelat la JustDesign din dorinta de a creea o modalitate cat mai practica de a-si informa clientii despre serviciile si produsele sale.

Solutia ideala a fost cea a unui pliant de prezentare cu un design elegant si modern in acelasi timp.

Deoarece s-a dorit un concept nou si in acelasi timp crearea unei imagini agresive, a fost aleasa o paleta de nuante a culorii rosu, paleta ce se combina perfect cu logo-ul companiei. Aceasta gama coloristica atrage atentia persoanelor care vad pliantul si are un impact vizual puternic, ce ramane intiparit in memorie.

Pliantul are un design curat, ordonat si sugestiv, atingand principalul obiectiv, de a exprima profesionalismul companiei EuroImob.

Dupa succesul pliantelor de prezentare, EuroImob a solicitat din nou serviciile JustDesign in scopul completarii imaginii firmei prin creearea de bannere publicitare.

Pentru o mai mare coerenta, am decis impreuna cu clientul sa pastram aceeasi idee de design pentru bannere ca si in cazul pliantelor de prezentare, modificand-o usor pentru a o individualiza. Rezultatul a fost, ca si in cazul pliantelor, un design puternic, cu un grad ridicat de memorabilitate.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri