Portofoliu JustDesign

Portofoliul companiei noastre web, contine atat lucrari din mediul online (website-uri, design si redesign, implementare web, bannere flash, controale si aplicatii flash si silverlight) cat si din mediul clasic (print design, elemente de identitate si branding, documente personalizate etc.).

Portofoliul este cartea de vizita a oricarei firme, iar JustDesign Sibiu nu face exceptie de la aceasta regula. In cei peste trei ani de existenta, am realizat o multitudine de proiecte, ce acopera toata gama de produse si servicii pe care le oferim.

Aici puteti vedea o selectie a celor mai reprezentative lucrari pe care le-am realizat pana in prezent. Fiecare proiect este unic si a rezultat in urma unui proces creativ si complex bazat pe analiza nevoilor, studii de piata, analiza concurentei si alinierea cu strategia de marketing a clientului.

Ultimele proiecte

Site contabilitate Steuerkanzlei Zimmermann + Beinhauer

Website-ul companiei germane Steuerkanzlei Zimmermann & Beinhauer este un proiect in care accentul este pus pe echipa de contabili si consultanti financiari ai firmei si pe serviciile oferite.

Website Unikat Schmuck Design

Din nevoia de a-si extinde activitatea in mediul online, Christine Schnorr, designer de bijuterii unicat, a inceput colaborarea cu JustDesign pentru imbunatatirea logo-ului si realizarea unui website cu rol dublu: prezentarea companiei si a muncii ei dar si vanzarea produselor.

Website comercial Ervy Fashion

Web site-ul realizat de JustDesign pentru compania germana Ervy este unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate de-a lungul activitatii in domeniul web design. Domeniul de activitate al clientului ne-a permis o anumita flexibilitate in abordarea si realizarea proiectului din punctul de vedere al designului si aspectul layoutului.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri