Portofoliu

Reclame, printuri si ilustratii

Bannere, pliante, afise, autocolante, stickere, postere sau orice alta reclama sau print – sunt metode de a promova bunurile si serviciile si de atragere si stimulare a clientilor potentiali.

Click aici pentru a afla mai multe...

Ultimele proiecte

Print flayer design Carpatica Asig

In luna august am realizat un mic proiect de print design pentru clientul nostru, mai exact un model de flyer  (fluturasi) si afis, materiale de marketing ce  au fost utilizate in promovarea unui produs de asigurare a locuintei in conditii foarte bune.

Print design Carpatica Asig Raport 2009

Colaborarea JustDesign - Carpatica Asig a inceput in 2006, iar de atunci, realizam impreuna design-ul Raportului Financiar Anual. Catalogul pe care il prezentam aici este al 3-lea, pana acum, si a fost realizat in luna mai 2010 prezentand situatia din 2009.

Print Catalog Ervy

Avand o noua infatisare, un logo imbunatatit si un website prezentabil, compania Ervy Sport Fashion a avut nevoie de un suport printat care sa prezinte produsele intr-un mod cat mai elegant si totusi foarte accesibil. Pentru aceasta am realizat un catalog de produse simplu, foarte curat cu accent pe imagine.

print Design Carpatica Asig Raport Anual 2008

JustDesign a realizat al 2-lea raport anual pentru renumita companie de asigurari din Romania - "Carpatica Asig"

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri