Portofoliu

Aplicatii si prezentari multimedia

Poker Calculator - Aplicatie Flash

PokerCollege / PokerNet sunt unele dintre cele mai mari portaluri dedicate exclusiv poker-ului si comunitatii olandeze de jucatori.

Domeniu lor de activitate se bazeaza pe promovarea jocului, tehnicilor de joc si a cartilor si filmelor ce au legatura cu acest subiect.

In dorinta de a oferi un instrument interactiv de simulare si predictie, firma a apelat la JustDesign pentru a creea o aplicatie multimedia online care sa calculeze sansele de castig ale jucatorilor, sub numele de „Poker Calculator".

Deoarece acest instrument este folosit atat de jucatorii incepatori cat si de cei profesionisti, am urmarit realizarea unei interfete ce este in acelasi timp usor de folosit si ergonomica, cat si familiara, cu elemente cat mai standardizate.

Pentru a avea o cat mai mare acoperire si independenta de platforma, aplicatia a fost realizata folosind tehnologia Flash, avand in spate un motor bazat pe ActionScript 2 care a asigurat o mare flexibilitate si un grad ridicat de performanta. Aplicatia poate interpreta mai multe notatii standard, ruleaza online si se interfateaza cu o serie de servicii web ce realizeaza predictia sanselor de castig.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri