Lansarea website-ului Catedrei de Arta Teatrala - ULBS

10.07.2009

Dorind sa isi arate empatia fata de studentii Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, referindu-ne la viitorii actori si teatrologi ai Sibiului, JustDesign a hotarat sa sprijine nevoia de comunicare a acestora, creandu-le un website propriu.

Website-ul Catedrei de Arta Teatrala (www.artateatrala.ro) este un site realizat special pentru acesti tineri talentati si creativi, punandu-se accent pe stransa legatura cu tot ceea ce semnifica teatrul.

„Stim ce inseamna lipsa unui mediu virtual potrivit in care sa poti comunica eficient, indiferent ca este vorba de o comunicare cu profesorii, cu mediul teatral sau chiar cu proprii colegi. Acest site a fost realizat ca o solutie la aceasta problema, permitand postarea de noutati, evenimente scolare si teatrale si chiar materiale didactice sau rezultate ale examenelor.”

Dana Branzoiu (Consultant Marketing - JustDesign Sibiu)

Imagine si relevanta acestui website, implica si o participare a studentiilor si cadrelor didactice, in vederea popularii acestuia cu informatii si date. Asa deci, acestia sunt invitati sa adune informatii si imagini ale proiectelor de clasa, dar si individuale, pentru a le posta in site. Acest lucru se poate efectua intr-un mod foarte rapid si usor datorita unei platforme personalizate implementate de compania web, numita SquareCMS (Content Management System).

Website-ul Catedrei de Arta Teatrala este un proiect pro-bono, ce nu implica costuri din partea catedrei, costurile de hosting si intretinere fiind suportate in continuare de compania web JustDesign Sibiu.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri