Lansarea noului site Share Dimension

21.07.2008

Share Dimension a lansat noua infatisare a site-ului sau.

Parteneriatul Share Dimension - JustDesign a luat nastere acum mai bine de 3 ani, relatia devenind din ce in ce mai stransa.

Hotarand ca au nevoie de o noua infatisare, au apelat la noi pentru a gasi o solutie nevoii sale de „facelift" al sitului. In urma colaborarii, a rezultat un site nou ce da o imagine deosebita companiei. Bazat de aceasta data mai mult pe aspectul vizual, impartit ergonomic, combinatia text - imagini da in ansamblu un look modern si de incredere.

Feedback-ul primit de ShareDimension din partea clientilor, prietenilor si ceilorlalti colaboratori a fost unul pozitiv si de incurajare.

"2008 a fost un an extraordinar pentru Share Dimension si moment al unei schimbari dramatice atat in ceea ce priveste strategia, cat si executia. Aveam nevoie de o noua identitate si un site care sa reflecte vremurile noi. Unde altundeva puteam gasi toate astea, decat la partenerul nostru, JustDesign, Romania?! JustDesign a inteles provocarea si impreuna am creat noul site Share Dimension.

O realizare excelenta facuta de o echipa excelenta."

Claudiu Tanasescu, Manager Share Dimension

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri