Dubla lansare - SquareCMS si CSU Vointa Sibiu

02.03.2010

In cursul saptamanii precedente, mai exact vineri, a avut loc lansarea oficiala a website-ului clubului sportiv de fotbal CSU Vointa Sibiu (www.csu-vointa-sibiu.ro) si a site-ului SquareCMS (www.squarecms.com), sistem de management al continutului realizat de echipa JustDesign.

Conferinta de presa de vineri ce a avut ca scop lansarea oficiala a acestor doua website-uri, a avut loc la Stadionul Municipal Sibiu, in sala de conferinte. In data de 3 Martie, in aceeasi locatie va avea loc o a doua conferinta de presa, ce va sublinia aceasta lansare, pe langa alte informatii ale clubului.

Sprijinind tinerii sportivi, colaborarea JustDesign - CSU Vointa Sibiu a fost una de bun augur, aducand satisfactii pentru conducerea clubului, pentru echipa si suporteri. Acestia vor afla informatii in timp real de pe noul website a carui design personalizat este modern dar in acelasi timp foarte curat. Website-ul a fost construit pe platforma de administrare SquareCMS, ce permite conducerii actualizarea de informatii intr-un mod rapid, independent si foarte usor.

SquareCMS a fost dezvoltat de echipa JustDesign de-a lungul mai multor proiecte, descoperind astfel realele nevoi si functionalitati ale unui Sistem de Management al Continutului performant. Pentru a afla mai multe, va invitam sa vizitati site-ul SquareCMS.com

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri