JustDesign jurizeaza Balul Piratilor!

27.11.2009

JustDesign sprijina evenimentele studentesti si face parte din juriu, in cadrul evenimentului "Balul bobocilor" Facultatii de Litere si Arte - ULBSibiu.

In data de 26 noiembrie in Club Kapital din Sibiu a avut loc Balul Piratilor, eveniment organizat de Liga Studentilor, Universitatea Lucian Blaga Sibiu si Teatrul Vostru.

Teo Pavel - CEO JustDesign a onorat invitatia de a participa la acest eveniment si chiar mai mult, a facut parte din juriul care a decis castigatorii balului. Jurizarea a constat in urmarirea atenta a mai multor probe pe care studentii au trebuit sa le treaca.

Catalin Grigoras, organizatorul evenimentului a fost foarte multumit de desfasurarea balului:

"Nu pot decat sa multumesc celor care au fost alaturi de noi la acest minunat eveniment si in special partenerilor cu care colaboram. Multumesc Just Design pentru increderea acordata noua studentilor si speram sa ducem mai departe ceea ce abia am inceput... Studentii exista si sunt o forta in sibiu!"

Catalin Grigoras, presedintele Ligii Studentilor din cadrul ULBS

In ceea ce privesc planurile de viitor, impreuna cu reprezentanti ai Ligii Studentilor, compania JustDesign va lucra la un proiect ce isi propune sa intregeasca si sa sprijine activitatea artistica si organizatorica a tinerilor studenti din cadrul ULBS. Este vorba de un website nou nout ce va putea fi vizionat in curand, la adresa universtudent.ro

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri