JustDesign in parteneriat cu Teatrul National Radu Stanca Sibiu

11.05.2009

Pentru ca JustDesign Sibiu are planuri mari pentru anul 2009, an considerat al „crizei economice", a pornit un nou parteneriat foarte important, inca de la inceputul anului.

JustDesign va sprijini institutia culturala ce a contribuit considerabil la numirea Sibiului „Capitala Culturala Europeana" in anul 2007, cu ceea ce inseamna servicii web.

Aportul companiei JustDesign la acest parteneriat include diferite servicii web, cel mai important constand in implementarea propriei platforme de management al continutului (CMS - Content Management System), numita SquareCMS, ce ofera o multitudine de functionalitati ce acopera toate nevoile site-ului web al Teatrului National Radu Stanca din Sibiu.

Prin intermediul CMS-ului, echipa teatrului va avea posibilitatea sa realizeze un management al continutului site-ului, in timp real, intr-un mod foarte usor si la indemana.

Aceasta imbunatatire majora implica multa munca, dar rezultatul final va fi unul foarte satisfacator si binevenit, cu atat mai mult cu cat cea de-a 16 editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu - INOVATII, se apropie.

Parteneriatul JustDesign - Teatrul National Radu Stanca Sibiu, este unul deosebit, aducand contibutia companiei noastre la imbunatatirea managementului website-ului acestei institutii, ajutand teatrul sibian sa isi creasca expunerea web.

„Aducem in „spatele scenei" siteului Teatrului National Radu Stanca Sibiu, un instrument util ce va imbunatatii considerabil managementul contentului si imaginii website-ului sibfest.ro. Cu siguranta acest parteneriat va aduce beneficii de ambele parti."

Sebastian Negomireanu , CTO / Managing Partner JustDesign Sibiu, Romania

„Speram ca vizibilitatea teatrului sa creasca considerabil pe web dupa aceasta transformare. Teoatrul National Radu Stanca este entitatea cea mai importanta a culturii Sibiene si suntem mandri sa ne implicam activ la dezvoltarea acestuia. Vrem sa ne implicam in cat mai multe evenimente culturale, si sa pastram mai departe imaginea Sibiului inceputa in anul 2007 cu ocazia statutului de Capitala Culturala Europeana"

Teo Pavel, CEO / Managing Partner JustDesign Sibiu, Romania

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri