JustDesign Sibiu sprijina FITS 2010 si va invita sa vizionati productii de exceptie.

26.05.2010

„Întrebări” / “Questions”este titlul sub care, in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

JustDesign Sibiu continua sa sprijine si in acest an Festivalul International de Teatru de la Sibiu, eveniment cultural mult asteptat in special de sibieni. Relatia de parteneriat Teatrul National Radu Stanca - Just Design a inceput acum mai bine de 1 an si jumatate, cand website-ul oficial SIBFEST.ro a fost refacut si reorganizat cu ajutorul SquareCMS-ului.

Organizatorii Festivalului International de Teatru de la Sibiu au selectionat in acest an un numar de 350 de evenimente ce se vor desfasura in diferite spatii conventionale si neconventionale atat in Sibiu cat si in imprejurimi. Sibienii, dar nu numai, au ocazia sa vizioneze spectacole ale unora dintre cei mai importanti si apreciati regizori de pe scena teatrului national si international.

JustDesign va invita sa vizionati expozitii si vernisaje, lansari de carte, workshop-uri si spectacole lectura, conferinte si simpozioane, parade de  costume, spectacole intinerante, de teatru, dans si teatru-dans, spectacole de acrobatie aeriana si marionette, concerte si spectacole de artificii ... o varietate de evenimente culturale, intregite sub genericul “Intrebari” al Festivalului International de Teatru de la Sibiu si va ureaza VIZIONARE PLACUTA.

Pentru a fi tinuti la curent cu programul de desfasurare a spectacolelor, vizitati site-ul festivalului in mod regulat.

 

» Arhiva stiri
 
11.11.2010

Din aceasta luna, JustDesign ofera servicii in domeniul inregistrare marca. De ce ar trebui sa va inregistrati marca? Cand o marca trebuie inregistrata si care sunt pasii ce trebuie parcursi? Cititi mai multe detalii despre inregistrarea unei marci si nu ezitati sa ne contactati.

read more
13.09.2010

Actiunea ecologica de curatare a Romaniei de mizerie si resturi menajere va avea loc sambata, 25 septembrie 2010. Cu mic cu mare iubitorii de natura se vor aduna si vor strange gunoaiele din locurile in care oamenii uita sa le mai adune sau de cele mai multe ori le lasa intentionat.

read more
26.05.2010

„Întrebări” / “Questions”este titlul sub care, in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

read more
01.04.2010

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, echipa JustDesign Sibiu va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de familie si prieteni.

Speram ca aceasta Sarbatoare a Invierii Domnului sa va gaseasca sanatosi si voiosi, iar simbolurile ei sa va aduca liniste sufleteasca, belsug si lumina.

Paste Fericit!!!

read more
24.03.2010

Joi 25 martie 2010 la ora 18:00 va avea loc conferinta de presa pentru proiectul “Protejarea Patrimoniului Construit Traditional din satele Judetului Sibiu”, proiect finantat de Uniunea Arhitectilor din Romania. Conferinta sa va incheia cu un cocktail la Restaurant "Sfera" de pe Calea Dumbravii nr. 153.

read more
12
social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri