JustDesign Sibiu sprijina FITS 2010 si va invita sa vizionati productii de exceptie.

26.05.2010

„Întrebări” / “Questions”este titlul sub care, in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

JustDesign Sibiu continua sa sprijine si in acest an Festivalul International de Teatru de la Sibiu, eveniment cultural mult asteptat in special de sibieni. Relatia de parteneriat Teatrul National Radu Stanca - Just Design a inceput acum mai bine de 1 an si jumatate, cand website-ul oficial SIBFEST.ro a fost refacut si reorganizat cu ajutorul SquareCMS-ului.

Organizatorii Festivalului International de Teatru de la Sibiu au selectionat in acest an un numar de 350 de evenimente ce se vor desfasura in diferite spatii conventionale si neconventionale atat in Sibiu cat si in imprejurimi. Sibienii, dar nu numai, au ocazia sa vizioneze spectacole ale unora dintre cei mai importanti si apreciati regizori de pe scena teatrului national si international.

JustDesign va invita sa vizionati expozitii si vernisaje, lansari de carte, workshop-uri si spectacole lectura, conferinte si simpozioane, parade de  costume, spectacole intinerante, de teatru, dans si teatru-dans, spectacole de acrobatie aeriana si marionette, concerte si spectacole de artificii ... o varietate de evenimente culturale, intregite sub genericul “Intrebari” al Festivalului International de Teatru de la Sibiu si va ureaza VIZIONARE PLACUTA.

Pentru a fi tinuti la curent cu programul de desfasurare a spectacolelor, vizitati site-ul festivalului in mod regulat.

 

» Arhiva stiri
 
24.12.2009

2009 a fost un an destul de plin pentru echipa JustDesign.

Am implinit 4 anisori de activitate, perioada in care am realizat foarte multe proiecte si s-au materializat noi legaturi, colaborari si parteneriate stabile.

2009, considerat an al crizei financiare, ne-a adus mai multi clienti si un sediu nou, mai mare si mai potrivit imaginii noastre. An potrivit unui nou inceput, in 2010

Echipa JustDesign Sibiu ureaza tuturor colaboratorilor, clientilor si partenerilor nostri un Craciun fericit! alaturi de cei dragi si un an nou prosper, cu impliniri pe toate planurile. La Multi Ani!

read more
27.11.2009

JustDesign sprijina evenimentele studentesti si face parte din juriu, in cadrul evenimentului "Balul bobocilor" Facultatii de Litere si Arte - ULBSibiu.

read more
27.07.2009

Partenerul nostru Share Dimension a utilizat Foidos, platforma de emisie video construita in Silverlight, pentru a transmite live pe internet Festivalul CokeLive.

read more
15.07.2009

Grupul Realitatea-Catavencu a lansat portalul MONEY.ro,  ce contine un pachet complex de servicii, ce cuprinde si aplicatia Desktop TV, a carei implementare a fost realizata de Share Dimension, iar design-ul de JustDesign Sibiu.

read more
10.07.2009

Dorind sa isi arate empatia fata de studentii Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, referindu-ne la viitorii actori si teatrologi ai Sibiului, JustDesign a hotarat sa sprijine nevoia de comunicare a acestora, creandu-le un website propriu.

read more
12
social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri