JustDesign Sibiu sprijina FITS 2010 si va invita sa vizionati productii de exceptie.

26.05.2010

„Întrebări” / “Questions”este titlul sub care, in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

JustDesign Sibiu continua sa sprijine si in acest an Festivalul International de Teatru de la Sibiu, eveniment cultural mult asteptat in special de sibieni. Relatia de parteneriat Teatrul National Radu Stanca - Just Design a inceput acum mai bine de 1 an si jumatate, cand website-ul oficial SIBFEST.ro a fost refacut si reorganizat cu ajutorul SquareCMS-ului.

Organizatorii Festivalului International de Teatru de la Sibiu au selectionat in acest an un numar de 350 de evenimente ce se vor desfasura in diferite spatii conventionale si neconventionale atat in Sibiu cat si in imprejurimi. Sibienii, dar nu numai, au ocazia sa vizioneze spectacole ale unora dintre cei mai importanti si apreciati regizori de pe scena teatrului national si international.

JustDesign va invita sa vizionati expozitii si vernisaje, lansari de carte, workshop-uri si spectacole lectura, conferinte si simpozioane, parade de  costume, spectacole intinerante, de teatru, dans si teatru-dans, spectacole de acrobatie aeriana si marionette, concerte si spectacole de artificii ... o varietate de evenimente culturale, intregite sub genericul “Intrebari” al Festivalului International de Teatru de la Sibiu si va ureaza VIZIONARE PLACUTA.

Pentru a fi tinuti la curent cu programul de desfasurare a spectacolelor, vizitati site-ul festivalului in mod regulat.

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri