JustDesign Sibiu va striga “Let’s do it, Romania!!!” in 25 septembrie.

13.09.2010

Actiunea ecologica de curatare a Romaniei de mizerie si resturi menajere va avea loc sambata, 25 septembrie 2010. Cu mic cu mare iubitorii de natura se vor aduna si vor strange gunoaiele din locurile in care oamenii uita sa le mai adune sau de cele mai multe ori le lasa intentionat.

Pentru ca isi doresc sa aiba o tara si un oras mai curat, angajatii JustDesign Sibiu, impreuna cu prieteni si alti voluntari vor forma echipe hotarate si vor incepe razboiul contra mizeriei, inarmati cu tricouri pe post de scut, pungi de gunoi si manusi pe post de arme.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, daca vrei sa ne ajuti sa scapam de gunoi vino cu noi pe 25 septembrie sa castigam razboiul cu gunoiul...sau cel putin o batalie.

Poti citi mai multe informatii pe site-ul oficial al actiunii Let's do it, Romania!

» Arhiva stiri
 
24.12.2009

2009 a fost un an destul de plin pentru echipa JustDesign.

Am implinit 4 anisori de activitate, perioada in care am realizat foarte multe proiecte si s-au materializat noi legaturi, colaborari si parteneriate stabile.

2009, considerat an al crizei financiare, ne-a adus mai multi clienti si un sediu nou, mai mare si mai potrivit imaginii noastre. An potrivit unui nou inceput, in 2010

Echipa JustDesign Sibiu ureaza tuturor colaboratorilor, clientilor si partenerilor nostri un Craciun fericit! alaturi de cei dragi si un an nou prosper, cu impliniri pe toate planurile. La Multi Ani!

read more
27.11.2009

JustDesign sprijina evenimentele studentesti si face parte din juriu, in cadrul evenimentului "Balul bobocilor" Facultatii de Litere si Arte - ULBSibiu.

read more
27.07.2009

Partenerul nostru Share Dimension a utilizat Foidos, platforma de emisie video construita in Silverlight, pentru a transmite live pe internet Festivalul CokeLive.

read more
15.07.2009

Grupul Realitatea-Catavencu a lansat portalul MONEY.ro,  ce contine un pachet complex de servicii, ce cuprinde si aplicatia Desktop TV, a carei implementare a fost realizata de Share Dimension, iar design-ul de JustDesign Sibiu.

read more
10.07.2009

Dorind sa isi arate empatia fata de studentii Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, referindu-ne la viitorii actori si teatrologi ai Sibiului, JustDesign a hotarat sa sprijine nevoia de comunicare a acestora, creandu-le un website propriu.

read more
12
social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri