Impreuna, putem contribui la sanatatea copiiilor si la fericirea parintilor

04.05.2009

Mai sunt doar cateva zile pana in data de 15 mai, data limita de redirectionare a 2% din impozit, necesari pentru a sprijinii infintarea unui departament de chirurgie pediatrica. Angajatii JustDesign Sibiu au luat deja aceasta decizie.

Asociatia non-guvernamentala, non-profit "Inima copiilor", reprezinta oficial in Romania organizatia de interes umanitar international "The Heart of Children", Italia, condusa de Dr. Vittorio Vanini, iar din iulie 2008 ea este afiliata la Alianta Nationala de Boli Rare. Existenta asociatiei este motivata de o reala si grava problema: in Romania exista un insemnat numar de copii care sufera de grave afectiuni cardiace congenitale.

"Inimile afectate de boala ale copiilor zdrobesc inimile parintilor care la aflarea diagnosticului se simt aruncati intr-un abis ce pare fara iesire. Le spunem tuturor ca exista sperante si solutii de moment prin interventiile chirurgicale care se pot face atat in tara cat si in strainatate. Dar in Romania de astazi, pentru ajutorarea tuturor celor afectati, ar trebui sa existe cel putin 3-4 centre de cardiochirurgie pediatrica cu dotari la standarde europene si cu personal specializat in domeniu, optiune care se poate concretiza numai prin existenta unui program national in domeniu, prin finantari considerabile si prin dedicatie profesionala. Noi, Asociatia "Inima copiilor", impreuna cu cei care nu-si pot exprima suferinta ne adresam factorilor responsabili si Dumneavoastra celor care sigur intelegeti ca un copil nu poate fi un resemnat si cu atat mai putin un condamnat. El trebuie ajutat sa traiasca."

Acesta a fost mesajul domnului Alexandru Popa, presedinte al Asociatiei "Inima Copiilor", mesaj auzit si ascultat de noi, angajatii JustDesign sibiu.

Cu ajutorul fiecaruia dintre noi, situatia se poate schimba, iar lumea inconjuratoare poate deveni mai frumoasa si mai vesela.

Doneaza si tu!

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri