Portofoliu

Identitate si Branding

Top Rent

Un jucator nou dar ambitios, TopRent este o firma tanara si dinamica, specializata in activitati de inchirieri auto. O identitate puternica este un ingredient absolut necesar pentru a iesi din randurile competitorilor si pentru a avea succes.

Avand in spate o strategie agresiva de penetrare a pietei, TopRent a apelat cu incredere la serviciile JustDesign pentru realizarea unei identitati care sa sublinieze caracteristicile principale ale afacerii si sa fie in concordanta cu mission statement-ul acesteia: „What you see is what you get".

In acest scop am creat un logo elegant, modern, tanar, ale carui caracteristici grafice sugereaza dinamism si transparenta.

Dupa succesul puternic in domeniul inchirierilor auto, TopRent si-a extins aria de activitate si in domeniul imobiliar. In acest scop am conceput o imagine derivata din cea initiala, care sa fie specifica acestui nou business unit. Aceasta identitate foloseste aceleasi principii si are acelasi mesaj ca cea a diviziei de inchirieri auto: „What you see is what you get".

 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri