FoidosChess & World Chess Championship 2008

13.10.2008

A inceput Campionul Mondial de Sah 2008 la Bonn - Germania

Campionatul Mondial de Sah 2008 dintre campionul actual Viswanathan Anand si oponentul sau Vladimir Kramnik are loc in octombrie, in orasul Bonn din Germania.

Aplicatia FoidosChess la a carei realizare a luat parte si JustDesign, va avea ocazia sa-si demonstreze complexitatea si functionalitatea incepand cu ziua de astazi, avand drepturi exclusive de a difuza in direct Campionatul Mondial de Sah 2008.

Aplicatia soft FoidosChess este capabila sa difuzeze audio-video cinci transmisii in paralel pentru a prezenta meciurile Campionatului Mondial si comentarii ale Maestrilor, in mai multe limbi (germana, engleza, spaniola, rusa). Aceasta inovatie este bine venita in lumea sahului si reportajelor live, facand posibila urmarirea mutarilor mai multor jucatori in timp real si ascultarea in paralel a comentariilor reporterilor, invitatilor si diferitilor oaspeti din lumea sahului.

FoidosChess este o platforma de emisie ce da utilizatorului drepturi depline in a alege  CE, UNDE, CUM doreste sa urmareasca, avand chiar posibilitatea de a comunica cu prezentatorii si invitatii evenimentului prin intermediul aplicatiei integrate de chat.

"Doresc sa felicit partenerul nostru JustDesign pentru succesul aplicatiei FoidosChess. Este o victorie comuna pe care ne bucuram sa o sarbatorim impreuna. Este un moment foarte important pentru Foidos, iar cu ajutorul Campionatului Mondial de Sah vom avea expunere internationala."

Claudiu Tanasescu, Manager Share Dimension 

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri