Portofoliu

Site-uri de prezentare

Envy-EU

Envy-EU.com este website-ul dedicat jucatorilor de World of Warcraft din guild-ul cu acelasi nume. Pentru acestia am realizat un website complex in care jucatorii inregistrati pot sa isi realizeze propriile bloguri si sa posteze articole cu imagini multiple din joc.

Din start a fost ales un layout specific World of Warcraft, fundal inchis la culoare si o imagine de fundal mare, specifica ghildei.

Portalul ghildei de jucatori Envy, poate afisa in timp real situatia jucatorilor, atributele lor si alte informatii de interes din joc. Site-ul este direct legat la site-uri care contin informatii despre jucatori, cum ar fi Health, Level, Stats, etc.

Fiecare jucator are zona proprie de bloguri, unde poate adauga articole, incluzand imagini din joc. Pentru fiecare blog al fiecarui jucator, dar si pentru stiri, exista optiunea de a adauga comentarii de catre cei logati.

Pagina Roster este impartita pe grupe de jucatori, foarte intuitiv.

Pe langa sectiunile de "News", "Blogs" si "Roster", acest website are integrat un forum in care jucatorii pot avea diferite discutii. Forumul integrat foloseste aceeasi baza de date astfel incat userii inregistrati in site au acces automat si in forumul de dicutii.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri