Conferinta - protejarea patrimoniului construit traditional din satele sibiene.

24.03.2010

Joi 25 martie 2010 la ora 18:00 va avea loc conferinta de presa pentru proiectul “Protejarea Patrimoniului Construit Traditional din satele Judetului Sibiu”, proiect finantat de Uniunea Arhitectilor din Romania. Conferinta sa va incheia cu un cocktail la Restaurant "Sfera" de pe Calea Dumbravii nr. 153.

In aceeasi zi se va face si o deplasare la toate cele trei constructii, pentru ca dumneavoastra si presa locala sa puteti vedea exact aceste constructii. Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect, va invitam sa luati legatura cu doamna inginer Coman Daniela, managerul de proiect, prin e-mail - dcoman.cons@yahoo.com si/sau contact@proiecte-culturale.ro

Primul pas, de intocmire a expertizelor necesare, a fost deja realizat cu sprijinul Uniunii Arhitectilor din Romania.  Pentru al doilea pas, şi anume lucrările de reabilitare conform soluţiilor propuse, se cauta surse de cofinanţare. Va rugam vizitati website-ul acestui proiect - www.proiecte-culturale.ro, dar si al viitoarelor proiecte ce urmeaza a fi realizate. Acesta a fost realizat de  echipa JustDesign din Sibiu pentru a facilita comunicarea de informatii intre responsabilii proiectului si public.

Parteneri ai acestui proiect sunt Ordinul Arhitectilor din Romania, filiala Sibiu - Valcea si Directia Judeteana de Cultura si Patrimoniu Sibiu.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri