JustDesign - Companie web design din Sibiu, Romania

JustDesign Sibiu Romania este firma web de design ce ofera servicii complete de webdesign, web site design, redesign,  pagini web internet, identitate si branding, grafica, design reclame, printuri si ilustratii, aplicatii si prezentari multimedia & web, implementare, CMS - sistem de management al continutului (administrare), hosting, SEO, servicii de programare.

Infintata in 2005 din dorinta de a furniza cele mai bune servicii de web design, grafica si servicii de identitate, JustDesign este astazi una dintre putinele companii de web design din Romania ce ofera un pachet complet de servicii online sub forma de One stop shop.

Inregistrare de marca

Ca serviciu suplimentar in aceasta directie, prin intermediul partenerilor nostrii, oferim consiliere si asistenta atunci cand dumneavoastra doriti sa va inregistrati o marca, pentru un plus de siguranta. Pentru mai multe informatii cititi detalii in inregistrarea de marca si nu ezitati sa ne contactati.

Web Design

Servicile design web oferite variaza de la site-uri de prezentare si site-uri corporatiste la solutii de comert electronic si comunitati online. Pe langa acestea, oferim servicii profesionale de print designweb design services (brosuri, flyere, mape de prezentare si bannere), CD-uri de prezentare si elemente grafice 2D (raster, vectorial si Flash) si 3D (statice sau animatii).

 

Portofoliu Web

Portofoliul este cartea de vizita a oricarei firme, iar JustDesign Sibiu nu face exceptie de la aceasta regula. Fiecare proiect este unic si a rezultat in urma unui proces creativ si complex bazat pe analiza nevoilor, studii de piata, analiza concurentei si alinierea cu strategia de marketing a clientului. web design servicesIn cei peste trei ani de existenta, am realizat o multitudine de proiecte, ce acopera toata gama de produse si servicii oferite, atat in mediun online cat si in cel clasic.

 

SEO (Imbunatatirea traficului)

Indiferent daca sunteti un start-up sau o firma ajunsa la maturitate, va putem ajuta in creearea unei identitati noi, moderne,  care sa sustina strategia de marketing a companiei si care sa va asigure un atuu in fata competitiei.SEO Search Engine Optimization

Mai mult, va putem ajuta in dezvoltarea acestei strategii si corelarea ei cu un program coerent de optimizare a traficului pentru motoarele de cautare (SEO - Search Engine Optimization sau Optimizarea continutului pentru motoarele de cautare) care sa va creasca ROI-ul semnificativ.

Ultimele proiecte

Site contabilitate Steuerkanzlei Zimmermann + Beinhauer

Website-ul companiei germane Steuerkanzlei Zimmermann & Beinhauer este un proiect in care accentul este pus pe echipa de contabili si consultanti financiari ai firmei si pe serviciile oferite.

Website Unikat Schmuck Design

Din nevoia de a-si extinde activitatea in mediul online, Christine Schnorr, designer de bijuterii unicat, a inceput colaborarea cu JustDesign pentru imbunatatirea logo-ului si realizarea unui website cu rol dublu: prezentarea companiei si a muncii ei dar si vanzarea produselor.

Website comercial Ervy Fashion

Web site-ul realizat de JustDesign pentru compania germana Ervy este unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate de-a lungul activitatii in domeniul web design. Domeniul de activitate al clientului ne-a permis o anumita flexibilitate in abordarea si realizarea proiectului din punctul de vedere al designului si aspectul layoutului.

» Arhiva stiri

ULTIMELE STIRI RSS

11.11.2010

Din aceasta luna, JustDesign ofera servicii in domeniul inregistrare marca. De ce ar trebui sa va inregistrati marca? Cand o marca trebuie inregistrata si care sunt pasii ce trebuie parcursi? Cititi mai multe detalii despre inregistrarea unei marci si nu ezitati sa ne contactati.

Citeste toata stirea...
13.09.2010

Actiunea ecologica de curatare a Romaniei de mizerie si resturi menajere va avea loc sambata, 25 septembrie 2010. Cu mic cu mare iubitorii de natura se vor aduna si vor strange gunoaiele din locurile in care oamenii uita sa le mai adune sau de cele mai multe ori le lasa intentionat.

Citeste toata stirea...
26.05.2010

„Întrebări” / “Questions”este titlul sub care, in perioada 28 mai – 6 iunie 2010, se va desfasura cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu.

Citeste toata stirea...

ULTIMELE TWEET-URI


social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri