Clienti

Lasselsberger Knauf

Societatea comerciala Lasselsberger-Knauf srl a fost infiintata in 26.06.2003 la Sibiu, avand ca unic actionar firma cu acelasi nume din Ungaria. In prezent, domeniul de activitate il constituie reprezentarea in Romania a producatorului de mortare uscate Lasselsberger-Knauf.

Incepand cu anul 2008, JustDesign si Lasselsberger-Knauf au realizat mai multe proiecte impreuna, ce au contribuit la imbunatatirea imaginii produselor si companiei din Romania.


RO
Str.Cristian 38, 550073 Sibiu
+40269206017
office@lbk.ro
www.lbk.ro

Proiecte la care am lucrat

Print design Lasselsberger-Knauf Brosura 2009

Lasselsberger Knauf Romania a apelat la serviciile JustDesign pentru a realiza in totalitate, brosura de prezentare a companiei si produselor sale. Echipa noastra a furnizat un pachet complet de servicii, usurand mult munca departamentului de marketing.

Print - Lasselsberger- Knauf - Conferinta Partenerilor Comerciali

Parteneriatul JustDesign - Lasselsberger-Knauf s-a consolidat cu ocazia organizarii Conferintei Partenerilor Comerciali de catre firma producatoare de materiale de constructii.

Print - Lasselsberger- Knauf - Catalog Produse

Lasselsberger-Knauf este o companie producatoare de materiale de constructii si solutii tehnice de calitate, cu sediul principal din Romania situat in Sibiu.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri