Clienti

ERVY Sports Fashion

Compania germana Ervy Sport Fashion este unul dintre cei mai importanti producatori de articole de imbracaminte sport si gimnastica din Europa. Cu o experienta de peste 62 de ani in aceasta activitate, serviciile si produsele oferite sunt de cea mai buna calitate si diversitate. Ervy ofera clientilor posibilitatea de a avea hainele dupa propria viziune atat ca design, aspect cat si material.

Colaborarea cu acest client a fost o provocare pentru JustDesign dar si o oportunitate de a realiza o identitate si un website la inaltimea si standardele germane. Toate proiectele dezvoltate au fost un  succes, iar feedbackul pozitiv a confirmat continuarea colaborarii.


DE
Sales & Production: Hans-Böckler-Straße 3 D-86399 Bobingen Head office: Hauptstraße 33 D-86505 Münsterhausen
+49 (0) 82 34 / 96 03 - 0
info@ervy.de
www.ervy.de

Proiecte la care am lucrat

Website comercial Ervy Fashion

Web site-ul realizat de JustDesign pentru compania germana Ervy este unul dintre cele mai frumoase proiecte realizate de-a lungul activitatii in domeniul web design. Domeniul de activitate al clientului ne-a permis o anumita flexibilitate in abordarea si realizarea proiectului din punctul de vedere al designului si aspectul layoutului.

Print Catalog Ervy

Avand o noua infatisare, un logo imbunatatit si un website prezentabil, compania Ervy Sport Fashion a avut nevoie de un suport printat care sa prezinte produsele intr-un mod cat mai elegant si totusi foarte accesibil. Pentru aceasta am realizat un catalog de produse simplu, foarte curat cu accent pe imagine.

Identitate Ervy

Colaborarea Ervy - JustDesign a avut ca prim scop imbunatatirea imaginii si elementelor de identitate a companiei germane, producatoare de articole de imbracaminte pentru gimnastica, sport, fitness si echitatie. Re-designul logo-ului a fost prima etapa.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri