Clienti

Carpatica Asig

CARPATICA ASIG a fost infiintata in anul 1996, cu capital integral privat, sub denumirea de ASA ASIGURARI ATLASSIB, facand parte din puternicul HOLDING ATLASSIB. Componenta a Grupului Financiar CARPATICA, se remarca prin adaptabilitatea la cerintele seviciilor financiare integrate promte si de calitate prin personalul competent si experimentat. JustDesign a realizat design-ul pentru diferite materiale de prezentare si publicitate pentru print (flyere, cataloage, brosuri, pliante).


RO
Str. Autogării, Nr. 1, Sibiu
+40269222877; +40269205202
office@carpaticaasig.ro
www.carpaticaasig.ro

Proiecte la care am lucrat

Print flayer design Carpatica Asig

In luna august am realizat un mic proiect de print design pentru clientul nostru, mai exact un model de flyer  (fluturasi) si afis, materiale de marketing ce  au fost utilizate in promovarea unui produs de asigurare a locuintei in conditii foarte bune.

Print design Carpatica Asig Raport 2009

Colaborarea JustDesign - Carpatica Asig a inceput in 2006, iar de atunci, realizam impreuna design-ul Raportului Financiar Anual. Catalogul pe care il prezentam aici este al 3-lea, pana acum, si a fost realizat in luna mai 2010 prezentand situatia din 2009.

print Design Carpatica Asig Raport Anual 2008

JustDesign a realizat al 2-lea raport anual pentru renumita companie de asigurari din Romania - "Carpatica Asig"

Print - Carpatica Asig - Raport anual 2007

La mijlocul anului 2008, Carpatica Asig a apelat la noi pentru a realiza un design profesional pentru raportul financiar anual.

Print - Carpatica Asig - Campanie 2007

In anul 2007, cand divizia de asigurari a grupului Carpatica, Carpatica Asig, a dorit sa isi relanseze produsele, au apelat la noi pentru a le creea un concept comun de pliant pentru fiecare tip de asigurare:

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri