Clienti

Agentia Regionala de Protectie a Mediului

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu reprezinta institutia publica regionala, cu statut de serviciu public deconcentrat, cu responsabilitati in domeniul protectiei mediului in regiunea de dezvoltare 7 centru.

Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu, pe scurt ARPM, lupta sa promoveze in mod democratic dezvoltarea durabila a mediului in regiunea de dezvoltare 7 centru. Pentru a putea beneficia de vizibilitate online, JustDesign a realizat pentru ARPM un website complex atat pentru prezentare cat si de informare in legatura cu ultimele aprobari, autorizatii, avize etc.

Pentru a pastra imginea deja consacrata a institutiei, am realizat modificari de aspect al logo-ului, am aplicat efecte ce dau aspect modern al acestuia si l-am integrat perfect intr-un website cu aspect modern si caracteristici aparte.


RO
Str. Hipodromului Nr. 2A, 550360 Sibiu
0269 – 232806
office@arpm7c.ro
www.arpm7c.ro

Proiecte la care am lucrat

Design Website - Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu

Cu cea mai veche prezenta pe internet, fiind prima agentie regionala de mediu din Romania care a avut website, ARPM Sibiu ne-a contactat pentru a le oferi un face-lift la brand-ul existent dar in acelasi timp pentru a pastra imaginea deja consacrata a institutiei.

social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri