Arhiva de Stiri

Deoarece la JustDesign tinem permanent pasul cu ultimele tehnologii, noutati sau evenimente importante din domeniul web design, identitate si branding, vom posta periodic stiri de interes pentru clientii nostrii sau pentru persoanele interesate de activitatea noastra.

Aici puteti gasi o arhiva a stirilor JustDesign.

 


Un nou serviciu - consiliere si asistenta in procesul de inregistrare marca

11.11.2010


Din aceasta luna, JustDesign ofera servicii in domeniul inregistrare marca. De ce ar trebui sa va inregistrati marca? Cand o marca trebuie inregistrata si care sunt pasii ce trebuie parcursi? Cititi mai multe detalii despre inregistrarea unei marci si nu ezitati sa ne contactati.

Marca reprezinta: imagine, incredere, notorietate, originalitate, calitate, durabilitate, competenta, performanta, rezistenta, reputatie, apartenenta la o anumita clasa, un loc bine definit pe piata.

Marca este esenta marketingului, iar publicitatea este fata publica a marcii.

Numai prin inregistrare marcii :

  • Deveniti proprietarul acelui nume
  • Va puteti dezvolta in siguranta afacerea si imaginea
  • Puteti investi linistit in publicitate
  • Puteti interzice tertilor sa comercializeze sau sa furnizeze servicii sub aceeasi marca sau o marca similara
» Arhiva stiri
 
24.12.2009

2009 a fost un an destul de plin pentru echipa JustDesign.

Am implinit 4 anisori de activitate, perioada in care am realizat foarte multe proiecte si s-au materializat noi legaturi, colaborari si parteneriate stabile.

2009, considerat an al crizei financiare, ne-a adus mai multi clienti si un sediu nou, mai mare si mai potrivit imaginii noastre. An potrivit unui nou inceput, in 2010

Echipa JustDesign Sibiu ureaza tuturor colaboratorilor, clientilor si partenerilor nostri un Craciun fericit! alaturi de cei dragi si un an nou prosper, cu impliniri pe toate planurile. La Multi Ani!

read more
27.11.2009

JustDesign sprijina evenimentele studentesti si face parte din juriu, in cadrul evenimentului "Balul bobocilor" Facultatii de Litere si Arte - ULBSibiu.

read more
27.07.2009

Partenerul nostru Share Dimension a utilizat Foidos, platforma de emisie video construita in Silverlight, pentru a transmite live pe internet Festivalul CokeLive.

read more
15.07.2009

Grupul Realitatea-Catavencu a lansat portalul MONEY.ro,  ce contine un pachet complex de servicii, ce cuprinde si aplicatia Desktop TV, a carei implementare a fost realizata de Share Dimension, iar design-ul de JustDesign Sibiu.

read more
10.07.2009

Dorind sa isi arate empatia fata de studentii Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, referindu-ne la viitorii actori si teatrologi ai Sibiului, JustDesign a hotarat sa sprijine nevoia de comunicare a acestora, creandu-le un website propriu.

read more
12
social icon
S O C I A L

Director Web Sustinem Inima Copiilor Just Design on DesignFirms
Vinde sau cumpara domenii si website-uri